Logo MojaObčina.si
DANES
31°C
17°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo od 28. do 31. januarja 2015 potekal sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas.Na sejmu se bo aktivno predstavilo tudi Turistično društvo Suha krajina.

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani bo konec januarja v znamenju turizma in kulinarike. Od 28. do 31. januarja 2015 namreč poteka sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, ki se mu pridružuje 9. Mednarodni strokovni sejmi okusov – gastronomija, pijača, kava, slaščičarstvo, pekarstvo, gostinsko-hotelska oprema, sladoled in vino.

Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas je osrednji turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki vključuje turistično ponudbo regije ter tudi bolj oddaljenih destinacij.

 

Vsebinski poudarek sejma je tokrat na aktivnem turizmu – pohodništvu, nordijski hoji, kolesarjenju, ribolovu, kot novost pa so letos v ospredju še zlasti za mlajšo populacijo atraktivni ekstremni ali adrenalinski športi.

 

Na svoj račun pa bodo prišli tudi navdušenci nad kulinariko. Na sejmu se bo aktvno predstavilo tudi Turistično društvo Suha krajina.

 

Oglejte si tudi