Logo MojaObčina.si
DANES
31°C
17°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

RADIOKLUB ŽUŽEMBERK -  NOVO VODSTVO

Končno se je nekoliko umirilo in znižalo število okuženih s kovidom ter posledično omogočilo druženje  in sestankovanje. Dočakali smo dan, ko smo sklicali občni zbor radiokluba.

V petek 4. marca smo se člani zbrali v prostorih društva na Grajskem trgu. Poleg članov društva se nam je pridružil tudi podžupan  Rok Zupančič. Predlagan dnevni red je bi sprejet v celoti. Predsednik zbora je bil imenovan Dušan Mikec. Ker je podžupan imel obveznosti smo najprej dali besedo njemu. Zahvalil se je za povabilo in čestital za uspešno izvedbo aktivnosti, ki v teh zaostrenih razmerah ni enostavno. S sodelovanjem z občino je zadovoljen in upa, da se bo sodelovanje nadaljevalo v enaki meri tudi z novo izvoljenim vodstvom. Podžupanu se je predsednik  zbora zahvalil za izrečene besede in predlagal, da preidemo na poročila za leto 2021. Predsednik je podal poročilo o delu društva, blagajnik o finančnem poslovanju in predsednica NO Danica Podbrežnik o ugotovitvah, ki jih je komisija zasledila ob pregledu  dokumentacije. Poudarila je, da je poslovaje društva potekalo v skladu s predpisi, nima posebnih pripomb in zboru predlaga, da se poročila sprejmejo v predlagani obliki.   

Posebnost zbora, pa je bila volitve novih organov društva. Predsednik zbora je prebral imena članov UO, NO in disciplinske komisije, ki so bili izvoljeni pred štirimi leti. Predlagal je, da se sprejme razrešnica. Z razrešnico so se strinjali vsi prisotni na zboru. Za predsednika društva je bil izvoljen Jože Krese, za  predsednico NO Danica Podbrežnik in za predsednika disciplinske komisije Srečko Podbrežnik. Poslušali smo še predlog plana za delo v letu 2022 in porabo finančnih sredstev. Večina sredstev je namenjena nabavi opreme in pripomočkov za realizacijo del potrebnih za  zaščito in reševanje.

Novo izvoljenim članom organov želim uspešno delo na vseh področjih delovanja.

Dušan Mikec


Oglejte si tudi