Logo MojaObčina.si
JUTRI
32°C
15°C
TOR.
33°C
15°C
Oceni objavo

Mladinke z dvema zmagama v novo sezono

Mislinja - Center zdravja in športa, sodnik: Manojlovič Bojan, Brunec Darko, gledalcev:
 
#WeilerGirls so v konkurenci mladink, na gostovanju v MIslinji, na začetku nove sezone vknjižile na prvih dveh tekmah tudi dve zmagi in se tako gladko uvrstile v drugi krog.
 
U uvodni tekmi so mladinke iz Zreč igrale proti ekipi Nova KBM Branik II. V uvodnem nizu so bile Zrečanke zelo prepričljive; niz so na hitro zaključile na 25:7. Tudi naslednjega so pričele zelo dobro; povedle so 15:5. Nato je trener Boris Klokočovnik dal priložnost še dvema mlajšima igralkama. V igro sta vstopili Tara Gros in Živa Pogorevc. Drugi niz so naša dekleta zaključila na 25:15 in se tako veselila uvodne zmage 2:0.
 
V drugi tekmi dneva so se razpoložene Zrečanke pomerile s KLS Ljubno in odlično otvorile niz z vodstvom 5:1. V nadaljevanju so le še stopnjevale svojo igro in niz zaključile pri rezultatu 25:10. Tudi v naslednji niz so uspele prenesti ritem igre iz prvega niza in povedle 9:5, ko je trener Ljubnega poslusil s prvo menjavo. Po vodstvu Zreč 14:7 je ekipa Ljubnega poskusila še z naslednjo menjavo in nekaj točk kasneje še s tretjo, a vse to ni zmotilo #WeilerGIrls v njihovi igri. Drugi niz je bil zaključen na rezultatu 25:12.
 
Naslednji trog mladink bo že čez en teden. 


(vir: weilervolleyzrece.e-obcina.si)

Oglejte si tudi