Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
32°C
15°C
Oceni objavo

MINI odbojka na prvem tekmovanju sezone

Deklice so se v MINI odbojki udeližile največjega turnirja v državi - ISKRA ESV v izvedbi OK SIP Šempeter, ki je del menarodnega projekta CEV School Volleyball. Izjemna izkušnja za deklice, ki so po večini prvič oblekle dres in stopile na tekmovalni parket.  
 
Iz številčne skupine MINI odbojke v Zrečah so trenerji za turnir sestavili kar dve veliki ekipi in s tem omogočili tekmovanje vsem deklicam, ki so v tej starostni kategoriji z znanjem že tako daleč, da so se lahko udeležile turnirja.
 
Osnovni cilj na prijateljskejm turnirju 40 ženskih ekip, da vse deklice stopijo na igrišče in doživijo občutek prave tekme, se je izpolnil vsem triindvajsetim deklicam, ki so igrale v ekipah Weiler Volley Zreče 1 in Weiler Volley Zreče 2.   Tokrat je bil od rezultata pomembnejši ekipni duh v obeh ekipah. Deklice prve ekipe so bile v zelo izenačeni skupini, kjer so si priigrale zmago proti kasnejšim polfinalistkam v Braslovčah, ekipi ŽOK IVANEC (HR). Ob zmagi so vpisale še dva zelo tesna poraza proti SIP Šempeter in Prochrom Radovljica. Za napredovanje v 1/8 finala jim je zmanjkalo le nekaj točk. Druga ekipa je imela precej težejo skupino, v kateri je  bila tudi kasneje tretja ekipa turnirja KITRO VARAŽDIN (HR) in praktično ni imela možnosti napredovanja. Do zmage proti Izoli (23:25, 23:25) in Braslovčam (25:23, 22:25, 9:15) jim je zmanjkalo le nekaj točk. Ravno ti tesni porazi so velik motiv za nadalnje treninge, ki bodo ob kančku športne sreče prinesli na obraze maldih športnic še več nasmeha v prihodnje. 
 
Velika nagrada vsem pa je prišla iz tribum, kjer se je zbrala precejšnja množica staršev in navijačev. V športnem dugu in fair playu, se je bila bitka tudi na tribunah. Na tem mestu VELIKA HVALA vsem, ki ste podpirali naše odbojkarice v tako velikem številu, tudi igralkam starejših seelkcij...Bili ste ČUDOVITI.


(vir: weilervolleyzrece.s-obcina.si)

Oglejte si tudi