Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
20°C
JUTRI
26°C
18°C
Oceni objavo

NA DELAVNICI "KAJ MI SPROČA TELO" SE NAM JE GODILO LEPO!

V torek, 15. 11. 2022, se je v Gostilni in hotelu Bistra zgodila razgibana delavnica z naslovom Kaj mi sporoča telo. 

Udeleženci delavnice so bili zelo aktivni in vedoželjni. Dogajanje je bilo tako intenzivno, da nismo uspeli posneti niti ene fotografije. Smo se pa zato veliko naučili en od drugega. Tudi smeha ni manjkalo. 

Osrednje vodilo delavnice je bila misel, da nam telo s simptomi in poškodbami sporoča, da je v našem energijskem polju neko neravnovesje. Skozi teorijo in prakso smo odkrivali jezik energijskih vrtincev (čaker) in razvijali komunikacijo s svojim telesom. Odkrivali smo načine in metode s katerimi lahko uravnovešamo svoje energijsko polje. 

Vsem čudovitim dušam, ki so se mi pridružile na delavnici in mi omogočile doživeti edinstevno izkušnjo, se srčno zahvaljujem.

Ker je bil interes za delavnico večji, kot je bilo razpoložljivih mest, bo delavnica ponovljena. Ponovitev delavnice KAJ MI SPOROČA TELO bo 30. 11. 2022 v Gostilni in hotelu Bistra od 17.00 do 19.30. 

Ker je število mest na delavnici omejeno, so PRIJAVE OBVEZNE. Prijavite se na naslednji povezavi: https://forms.gle/6o2FVKwrwCi6cELCA

Vse dobro vam želim. 




Oglejte si tudi