Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
19°C
JUTRI
36°C
20°C
Oceni objavo

MEDDRUŠTVENI PIKADO TURNIR

Društvo upokojencev Vrhnika je v četrtek, 19. 5. 2022, organiziralo pikado turnir za  društva upokojencev Območne zveze notranjskih upokojencev (Loška dolina, Bloke, Rakek, Cerknica, Logatec, Vrhnika, Log Dragomer, Rovte). Povabili smo tudi ekipi Društva invalidov Vrhnika. Sodelovali so DU Loška dolina, DU Rovte, ŠD Baron Logatec, DU Vrhnika in DI Vrhnika.
V prijetnem sončnem vremenu so se začeli kmalu po osmi uri zbirati tekmovalci in  tekmovalke in se podprli z dobro malico, ki so jo pripravile vrhniške pikaderke. Glavna organizatorja, Milena in Andrej Velkavrh, sta pripravila vse, kar je potrebno, da so se tekmovalke in tekmovalci dobro počutili. Izkazala sta se, kljub temu, da sta imela kar nekaj skrbi, saj sta bila prvič v taki vlogi. Čestitke in hvala jima za dobro opravljeno delo. Pri organizaciji so pomagali vsi, ki redno trenirajo pikado, zato tudi njim hvala za opravljeno delo.
Njihov moto je sicer druženje, a ko se prične tekma, bi vsak bil rad najboljši, zato je tekmovanje napeto in zanimivo. Vsak ima svoj način, kako se koncentrira, da bi ja puščica zadela sredino, kar prinaša največ točk.
Po »napornem« tekmovanju so vsi ostali na zasluženi malici in na prijetnem
druženju v senci mogočnih lip. Nagrade so prispevali donatorji: Žganjekuha Kržič, Pekarna Adamič, Avto moto klub Bojc Racing in DU Vrhnika. Vsem donatorjem in vsem, ki ste kakor koli pomagali, da je tekmovanje in druženje potekalo nemoteno in v prijetnem vzdušju, se iskreno zahvaljujemo. Veseli smo, da nam je po dveh dolgih letih zaradi prepovedi druženj (korone) uspelo zbrati kar preko 50 tekmovalcev in spremljevalcev.
Rezultati:
Ekipno ženske:                              Ekipno moški:
1. mesto Rovte                             1. mesto Lož
2. mesto Vrhnika                          2. mesto Vrhnika
3. mesto Lož                                3. mesto Logatec
4. mesto Logatec                         4. mesto Rovte
5. mesto DI Vrhnika


Posamezno ženske:                    Posamezno moški:
1. Ivanka Koprivc 657                 1. Žnidaršič Tone  795
2. Milena Velkavrh 644               2. Šumrada Franc 778
3. Valerija Ambrožič 620             3. Borić Nedo        740


Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskreno čestitamo!
Zapis: Elica Brelih, Milena in Andrej Velkavrh
Foto: Željko J.

Oglejte si tudi