Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
19°C
JUTRI
33°C
19°C
Oceni objavo

Podaljšana možnost prijav - Javni poziv promotorjem k oddaji vloge o zainteresiranosti za izvedbo projekta: »ureditev turistično rekreacijskega centra na Bajerjih v Verdu«

Občina Vrhnika izdaja javni poziv potencialnim promotorjem (zainteresiranim zasebnim investitorjem) k oddaji vloge za izvedbo projekta v Verdu.

Občina Vrhnika na podlagi 32. člena Zakona o javno-zasebnem partnerstvu in na podlagi ostalih določb ZJZP-ja, poziva vse potencialne promotorje (zainteresirane zasebne investitorje), da v skladu z navodili iz poziva oddajo svoje vloge o zainteresiranosti za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva »ureditev turistično rekreacijskega centra na bajerjih v Verdu«.

O projektu

Občina želi s projektom urediti turistično-rekreacijski center na Bajerjih v Verdu. Glede na Občinski podrobni prostorski načrt so na območju predvidene površine za turizem in površine za rekreacijo in oddih.

Mikrolokacija

Območje na katerem je predviden turistično-rekreacijski center obsega območje velikosti 233.050,00 m2. Spodbujamo potencialne investitorje, da predstavijo lastne idejne zasnove, vključno z ocenjeno vrednostjo projekta, finančno konstrukcijo in časovnim načrtom izvedbe.

Obstoječa dokumentacija, priprava vloge in rok za prejem vlog

V dokumentacijo, s katero razpolaga javni partner, lahko potencialni promotorji vpogledajo po predhodni najavi pri kontaktni osebi Jasmini Spahalić (E: jasmina.spahalic@vrhnika.si). Pred rokom bomo za oddajo vlog o zainteresiranosti na podano zahtevo potencialnega promotorja organizirali ogled lokacije z vsakim promotorjem ločeno, v okviru katerega bo promotorjem dana možnost pridobitve podrobnih informacij o projektu. Udeležba na ogledu ni pogoj za oddajo vloge o zainteresiranosti. Pričakujemo oddane vloge do 15. 5. 2024, do 13. ure,  na naslov Občina Vrhnika, Tržaška 1, 1360 Vrhnika. Na ovojnici naj bo navedeno: »Ureditev turistično rekreacijskega centra na bajerjih v Verdu« - s pripisom NE ODPIRAJ!

Več informacij v dokumentaciji na spletni strani občine.

Prikaz lokacije iz OPPN

Oglejte si tudi