Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
18°C
JUTRI
33°C
18°C
Oceni objavo

Nagradni fotografski natečaj "Udoben javni prostor - za vse"

Občina Vransko vabi mlade od 16 do 29 let k sodelovanju na nagradnem fotografskem natečaju »Udoben javni prostor - za vse«.

Tema fotografij in videoposnetkov naj bo:

- javni prostor (park, igrišče, trg, cesta..).

- trajnostna mobilnost (kolesarjenje, pešačenje, uporaba javnega prevoza, sopotništvo...).

- druženje na javnem prostoru.

Vabimo vas, da s svojimi kreativnimi prispevki pokažete, kako lahko trajnostna mobilnost izboljša življenje v naši občini in spodbuja bolj zdravo ter varno okolje za vse.

Fotografije in videoposnetke pošljite s pomočjo aplikacije WeTransfer na elektronski naslov splet@vransko.si najkasneje do 9. 9. 2024.

Najboljša fotografija in najboljši videoposnetek bosta nagrajena z bonom za nakup fotografske opreme v vrednosti 100 €.

Izbrane fotografije bodo razstavljene v Občinski knjižnici Vransko ter objavljene v Občinskem informatorju, na portalu MojaObčina.si/Vransko in spletni strani Občine Vransko www.vransko.si.

Izbrani videoposnetki bodo objavljeni na portalu MojaObčina.si/Vransko in spletni strani Občine Vransko www.vransko.si.

Več o pravilih in pogojih sodelovanja na nagradnem natečaju lahko preberete na spletni strani Občine Vransko na povezavi: Evropski teden mobilnosti 2024, kjer prevzamete tudi prijavnico.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nagradnim natečajem, jih lahko zastavite na elektronski naslov splet@vransko.si ali pokličete na telefonsko številko 03 703 28 15. 


Ekipa ETM Vransko 2024


Aktivnosti, izvedene v okviru Evropskega tedna mobilnosti 2024, so sofinancirane s strani Ministrstva za okolje, podnebje in energijo – Sklada z podnebne spremembe.

Oglejte si tudi