Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
17°C
JUTRI
26°C
17°C
Oceni objavo

Vojnik navija 2024! Kolesarska dirka po Sloveniji

Lani smo uspeli Vojnik, Socko in Novo Cerkev obleči v barve največje kolesarske dirke po Sloveniji. Zelena in modra barva sta bili nekaj sekund del športnih novic na kanalih Eurosport 1 in na drugem programu Televizije Slovenije. Napis Vojnik, ki smo ga postavili skupaj z otroki na nogometnem igrišču, smo poslali v svet. Tudi letos bomo del kolesarske karavane in jubilejne 30. kolesarske dirke po Sloveniji. Navijali bomo v Lembergu, Vizorah, Hrenovi, Novi Cerkvi, Višnji vas, Vojniku in Arclinu.

Glavna navijaška cona bo v Vojniku, vzdolž Keršove ulice (od poslovalnice lekarne do semaforiziranega križišča pod cerkvijo sv. Jerneja), kjer bodo pred prihodom kolesarjev tudi animacije za otroke. Po ulici se bodo zapeljali starodobniki in Joškova banda, za vzdušje in glasbo pa bo poskrbela Ekipa Radia Fantasy.

Za naše najmlajše smo pripravili Malo šolo dirkanja z daljinsko vodenimi avtomobilčki in poslikavo obrazov. Animacija bo na košarkarskem igrišču v Vojniku, kjer bo tudi šotor in Ekipa Radia Fantasy.

Ker smo v občini Vojnik trajnostno naravnani in okolju prijazni, bomo doma poiskali modro ali zeleno majico ter navijali v barvah kolesarske dirke. Glede na to, da je nam vreme včasih ponagaja, imejte zraven kakšno kapo ali dežnik, bomo skupaj pregnali dež ali pa pozdravili sonce. Animacija bo od 10.30 do 12.30 ure.

Vljudno vabimo, da se nam pridružite 13. junija, od 10.30 do 12.30 ure v Lembergu, Vizorah, Hrenovi, Novi Cerkvi, Višnji vasi, Vojniku in Arclinu ter skupaj z nami podprete tekmovalce največje slovenske kolesrske dirke. V prilogi posredujemo časovnico in opis etape, ki pelje skozi občino Vojnik.


Oglejte si tudi