Logo MojaObčina.si
JUTRI
32°C
16°C
NED.
33°C
18°C
Oceni objavo

Dobra ponudba obutve in galanterije

Ponudba obutve, galanterije in tekstilnih izdelkov v Vojniku ni velika. Glede na število prebivalcev v občini Vojnik in v zaledju še občine Dobrna je za Vojničane pomembna prodajalna Papaja na Celjski cesti 24b v Vojniku.

Čeprav živimo v času potrošništva, nerazumljivega nakupovanja, možnostih nakupa preko spleta, ostaja za veliko število občanov v Vojniku skoraj edina klasična ponudba obutve ravno v trgovini Papaja. Mnogi se izogibajo nakupovanju v velikih centrih, veliko ljudi tudi nima realne možnosti, da bi svoje nakupe opravili v Celju (prevoz). Prav zato je Prodajalna Papaja s svojo ponudbo, z ugodno lego lokala in dokaj širokim izborom artiklov prva izbira za Vojničane.

Izbirate lahko med kakovostno športno in elegantno obutvijo priznanih blagovnih znamk za ženske, moške in otroke. Večina modelov je usnjenih, še vedno velja, da mora noga v čevlju dihati. Modeli so sodobni, veliko jih je za starejše ljudi, torej so udobni in v skladu z ortopedskimi zahtevami. V trgovini imajo osnovno galanterijo (pasovi, sredstva za nego obutve, copati, vezalke, nogavice). Izberete lahko tudi uvožene točene parfume. Izberete lahko še nekaj modnih kosov osnovne garderobe, od hlač, majic do oblek, ki so uvoženi iz Italije. Večina materialov je naravnih.

Prodajalna je v lasti družine Keblič od leta 2018, vodita jo Nataša in Jožica, hči in mati. Ob vašem obisku se vam bosta posvetili, svetovali in pomagali pri izbiri. Trgovina je odprta od ponedeljka do petka, od 8. do 17. ure in ob sobotah od 8. do 12. ure.

Stik: papaja.vojnik@gmail.com, telefon 03 577 34 18.

Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi