Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
32°C
15°C
Oceni objavo

Marija in Ivan Kračun

Bilo je 25. junija leta 1964, ko sta Marija in Ivan Kračun prvič stopila pred oltar in si obljubila večno zvestobo v cerkvi sv. Jerneja v Vojniku. Ob njuni veličastni 60. obletnici poroke jima iz srca čestitamo!

Šest desetletij ljubezni, medsebojnega spoštovanja in nepozabnih spominov je izjemen dosežek, ki ga le redki doživijo. S svojim zgledom nam kažeta, kaj pomeni resnična ljubezen in predanost.

V zakonu so se jima rodili trije otroci, ponosna pa sta tudi na svojih osem vnukov ter na svoji dve pravnukinji. Na cerkveni ponovni poroki sta imela za pričo najstarejšega vnuka Miha ter najmlajšo vnukinjo Mašo. Po cerkveni slovesnosti, ki se je zgodila 27. junija v Vojniku, sta se skupaj s sorodniki in sosedi v sproščenem okolju poveselila in tako proslavila svoj pomembni jubilej.

Njuni otroci in vnuki se jima iskreno zahvaljujejo za vse neprecenljive trenutke, ki so jih preživeli skupaj, za vso ljubezen in podporo, ki sta jo vedno brezpogojno nudila. Naj bo vajina ljubezen še naprej tako trdna in sijoča, naj vaju spremlja sreča in zdravje na vsakem koraku!

Aneja Šlaus, vnukinja

Oglejte si tudi