Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
18°C
JUTRI
37°C
18°C
Oceni objavo

V Podnanosu tradicionalno zaključili vrtčevsko leto

Na tih deževen dan – 11. junija je sonce v popoldanskih urah vendarle pokukalo izza oblakov. Pred vrtcem so se z nasmeški na obrazih zbirali otroci in se veselili še zadnjega skupnega druženja v tem šolskem letu.

Bilo je živahno, smeh otrok se je slišal daleč naokrog. Veselja, razigranosti, otroških iger in vzklikov sreče res ni manjkalo.

Otroci iz najstarejše skupine Slončki so zapeli nekaj pesmic, ki so se jih čez leto naučili. Z lahkoto smo priznali, da so že pravi pevski mojstri. Otroci iz skupine Papagajčki so se posebej potrudili s pripravo razstave in degustacijo domačih izdelkov, ki so jo oblikovali v okviru projekta Turizem in vrtec. Najmlajši, Krokodilčki, pa so z zanimanjem opazovali starejše kolege in se od njih učili pesmi in iger – za vsakega je bilo nekaj.

13 nadobudnih malčkov se letos od vrtca poslavlja. Z največjim veseljem in zagnanostjo so vzgojiteljema Arminu in Siji pripravili zbirko spominov in želja za naprej. Hvaležni kličejo vrtcu pozdrav in se že veselijo šolskih dogodivščin, katerim naproti se odpravljajo septembra.

V imenu otrok, vzgojiteljev in staršev gre posebna zahvala domačemu podjetju Šraml ter Incomu in Fructalu za svoje prispevke, ki so še dodatno narisali nasmeške na otroških obrazih.

Jasmina Seražin, predstavnica Sveta staršev

Oglejte si tudi