Logo MojaObčina.si
DANES
36°C
18°C
JUTRI
34°C
19°C
Oceni objavo

Jesenska krvodajalska akcija

Jesenska tri-dnevna krvodajalska akcija je že skoraj tu in lepo vas vabimo, da nas obiščete! Začeli bomo v petek, 13. septembra, ko bodo odvzemi potekali od 7. do 13. ure na že znani lokaciji v športni dvorani Vojašnice Janka Premrla Vojka Vipava (dvorana ima ločen vhod za zunanje obiskovalce s parkirišča za vojašnico).

V Ajdovščini pa bo akcija potekala na NOVI LOKACIJI! Prosimo, bodite pozorni in nas obiščite na Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina, kjer smo v preteklosti že bili in so nas ponovno gostoljubno sprejeli, za kar smo jim iskreno hvaležni. Na Srednji šoli bo akcija potekala v ponedeljek, 16. septembra, in torek, 17. septembra 2024, med 7. in 13. uro.

Lepo vas vabimo, da svoj prihod potrdite in se dogovorite o uri prihoda na št. 051 389 270, 051 671 147 ali 030 716 796. Prav tako vas prosimo, da s seboj prinesete veljaven osebni dokument s fotografijo in na odvzem ne pridete tešči, ampak pred tem pojeste nemasten obrok (tudi brez mleka ali mlečne kave), na primer kruh, marmelado, med, sadje in popijete na primer sok, čaj ali črno kavo. Po odvzemu vam bomo postregli z malico.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo, če boste solidarni z bolniki in poškodovanimi, ki potrebujejo transfuzijo krvi! Obema gostiteljema pa se iskreno zahvaljujemo za njun pomemben prispevek k zagotavljanju ustrezne preskrbe s krvjo.

Rdeči križ Ajdovščina

Oglejte si tudi