Logo MojaObčina.si
JUTRI
32°C
15°C
TOR.
32°C
14°C
Oceni objavo

Podjetniški večer s Saro Isaković

V okviru projekta Tržičpodjeten.si se bo na Ljudski univerzi Tržič  24.  9. 2020 ob 18.00 odvil Podjetniški večer, ki ga bo mogoče spremljati prek prenosa na TV Tržič in Youtuba. Prek Youtuba boste lahko zastavili naši gostji tudi vprašanja. Podjetniški večer bo vodil moderator Matic Breznik, naša gostja bo Sara Isaković, ki bo v intervjuju razkrila svojo pot uspeha.

Sara Isaković je namreč najuspešnejša slovenska plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008. Danes dela na področju performance psihologije (psihologija optimalnega nastopanja). Pred kratkim je postala certificirani praktik hipnoze pri dr. Šinigoju in tudi pri dr. Pajntarju (društvo za medicinsko hipnozo). S svojimi predavanji pomaga ljudem k boljšemu razumevanju celostne podobe človekovega življenja.

Namen podjetniških večerov je, da se gledalcem ob poslušanju zgodb in izkušenj izjemnih osebnosti prebudijo njihove lastne ideje in da motivirano stopijo na svojo lastno življenjsko, poslovno pot.

 

Oglejte si tudi