Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
33°C
16°C
Oceni objavo

101 zgodba z avtobusa

Dogodek, ki je pospremil izdajo knjige z naslovom »101 zgodba za avtobusa«, je prijetno presenetil v vseh ozirih, tako organizatorje, avtorja knjige in vse prisotne. Krasil ga je številčni obisk, nagovor aktualnega in nekdanjega župana, predstavnika predsedstva Zveze združenj šoferjev in avtomehanikov Slovenije ter nastop pevk ljudskih pesmi FS Karavanke.

Prepolna dvorana na Balosu 4 je z navdušenjem spremljala tako predstavitev nastanka knjige kot tudi izvajanje avtorja Antona Kajbiča ml., ki je bil v svoji pripovedi slikovit in zabaven, zlasti  pri opisovanju dogodivščin ter dialogu z nekaterimi prisotnimi, ki so bili tako ali drugače del njegove poklicne življenjske poti. Zlasti to velja za obdobje, ko je bil voznika avtobusa, ki mu ni bila le služba, temveč tudi način življenja.

Tako, kot je bilo večkrat izpostavljeno in kot je zapisal urednik Vili Grdič: » Naj bo to delo le zametek mnogo daljše zgodbe. Želim si, da bi tudi drugi strokovnjaki z drugih področij zbrali prigode z delovnega vsakdana in jih delili s širšo javnostjo. Tako bomo laiki prisluhnili težavam in anekdotam drugih profesionalcev ter se časa naučili. Naj odmevajo v deveto vas.«

Še enkrat iskrene čestitke za pogum in opravljeno delo !

AKTIVNI ZA VARNOST V PROMETU !

Oglejte si tudi