Logo MojaObčina.si
DANES
31°C
17°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

Zaključeno taborjenje gasilske mladine GZ Trebnje

Po petih letih je Mladinska komisija Gasilske zveze Trebnje letos znova organizairala taborjenje gasilske mladine iz društev trebanjske gasilske zveze v dveh delih, za mlajše in starejše udeležence. 

Na podlagi razpisa in prijav se je za gasilski tabor, ki je potekal v Kampu Veli Jože Savudrija od 29. junija do 7. julija 2024 v sodelovanju z Gasilsko zvezo Škofja Loka, odločilo 78 udeležencev; od tega 435 mlajših in 35 starejših.

Za skupino mlajših je od 29. junija do 3. julija skrbelo in nad njimi bdelo 13 mentorjev in taborovodja Andreja Zupančič, za drugo skupino pa 12 mentorjev (nekateri so se zamenjali) in ista taborovodja. 

Vsaka skupina tabornikov je imela podrobno izdelan pester program različnih aktivnosti, ki so potekale od prvega do zadnjega dne taborjenja. Taborniki so program resno sprejeli in ga tako tudi izvajali ob pomoči mentorjev in taborovodje. Dnevno so redno pripravljali fotoreportažo za objavo na spletni strani GZT. Ob obisku predstavnikov GZ Trebnje je taborovodja Andreja, mentorji so ji pa pritrdili, zelo ponosno pohvalila obe skupini tabornikov, ki so bili vzor vsem ostalim skupinam v kampu, v jedilnici ali na plaži. 

Veseli in ponosni smo na našo gasilsko mladino!

Zelo ponosni smo tudi na njihove mentorje in taborovodjo. Njim velja iskrena pohvala in zahvala za njihovo predano, zavzeto in odgovorno delo, ki so ga opravili v dneh taborjenja gasilske mladine obeh skupin, da so se prav vsi taborniki po zaključku taborjenja vrnili zdravi med svoje najdražje.  

                                                                                     Mladinska komisija in Gasilska zveza Trebnje 




Oglejte si tudi