Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
16°C
JUTRI
22°C
12°C
Oceni objavo

Konjiški dnevi 2024

Zopet bomo s programom prireditev, odprtij, razstav in druženj v okviru Konjiških dni 2024 stopnjevali vzdušje povezanosti v naši občini Slovenske Konjice do vrhunca – občinskega praznika, 30. junija.

Konjiški dnevi se bodo začeli v sredo, 12. junija, z Dnevom podjetništva Dravinjskega poslovnega kluba. Nadaljevali se bodo z dogodki za mlade, za ljubitelje gasilstva in dobre glasbe. V soboto, 15. junija, bomo odprli kopalno sezono na bazenih Slovenske Konjice in Zbelovo. V torek, 18. junija, bomo obeležili prvo obletnico delovanja KO+Working Konjice. Naslednji dan bomo gostili javno razstavo občinske celostne prometne strategije.

Državni praznik, 23. junij, ne bo minil brez koncerta Godbe na pihala Slovenske Konjice in Pihalnega orkestra Tržič z gostjo Ano Ferme. V četrtek, 27. junija, bo odprtje obnovljene javne poti Štajerske in Mariborske ulice pa tudi Minattijev gledališki recital, ki ga pripravlja Splošna knjižnica. Dan kasneje pa še srečanje literarnih ustvarjalcev iz Slovenskih Konjic, Šentjurja in Velenja v parku.

Konjiški dnevi se bodo sklenili s svečano sejo Občinskega sveta ob praznovanju občinskega praznika v Domu kulture Slovenske Konjice. O vseh dogodkih vas bomo sproti obveščali, prav tako pa dobro spremljajte objave na družbenih omrežjih TIC Slovenske Konjice, Centra za kulturne prireditve Slovenske konjice in Splošne knjižnice Slovenske Konjice.

Oglejte si tudi