Oceni objavo

VPISUJEMO v KARATE-BOKS-KICKBOXING VADBO

KLUB BORILNIH VEŠČIN SEVNICA septembru vpisuje osnovnošolce, dijake, študente in odrasle v različne borilne programe ne glede na spol. Izbrani borilni programi so sestavljeni tako, da pozitivno vplivajo na premagovanje stresa, povečujejo samozavest in oblikujejo osebnost. Treningi so izjemno koristni za zdravje in so povsem varni.

klubu treniramo kontaktni KARATE, KICKBOXING in BOKS, za to pa imamo tudi ustrezno strokovno usposobljen trenerski kader za poučevanje teh treh borilnih športov (Odločba MIZŠ).

Priporočamo, da se odločite za eno izmed koristnih vadb KARATE, KICKBOXING ali BOKS. Zaupajte našim strokovnjakom in pedagogom, mojstrom karateja in kickboxinga, večkratnim državnim prvakom in nosilcem številnih medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. 

Redna vadba za začetnike in preostale vadbene skupine bo potekala na različnih lokacijah in sicer v spodnji telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica in v Športnem domu Sevnica,… najbolje pa je, da pokličete na 040 98 62 62 ali pišete na kbv.sevnica@gmail.com .

Več informacij na naših spletnih straneh kluba: www.kbv-sevnica.org

Oglejte si tudi