Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
16°C
JUTRI
25°C
16°C
Oceni objavo

Rezultati poslovanja v letu 2023

Več podatkov o poslovanju poslovnih subjektov v letu 2023 si lahko preberete v Informaciji o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug v gorenjski regiji v letu 2023.

Ključ do poslovnega uspeha in konkurenčnosti na trgu so prave informacije ob pravem času

Vpogled v posamezna letna poročila gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov, zadrug, društev in proračunskih uporabnikov za zadnjih 5 let (2019-2023) vam je omogočeno v zavihku JOLP.

Vsem gospodarskih subjektom smo pripisali nove bonitetne ocene S.BON AJPES za leto 2024. Po deležu najbolje ocenjenih izstopajo družbe s področja dejavnosti ravnanja z odplakami, zdravstva ter pravne in računovodske dejavnosti, v katerih ima več kot 75 % družb bonitetno oceno med SB1 in SB4. Po deležu slabše ocenjenih izstopajo družbe v dejavnostih pridobivanja rud in storitev za rudarstvo, proizvodnje koksa in naftnih derivatov ter dejavnosti finančnih storitev. V teh dejavnostihima več kot 30 % družb bonitetno oceno med SB8 in SB10. Novi finančni podatki so vključeni v Fi=Po Finančni pomočnik, spletno orodje z ažurnimi in zanesljivimi podatki za preverjanje poslovanja poslovnih partnerjev in konkurence.

 

VAŠ AJPES

 

Oglejte si tudi