Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
16°C
JUTRI
33°C
17°C
Oceni objavo

zYpper open turnir v Preboldu

Kaj kmalu se bo poletje prevesilo v tisto pravo vroče obdobje, a za ljubitelje odbojke na mivki je to čas, ko so temperature zmerno poletne, kar ustvarja idealne pogoje za igranje. In natanko takšne pogoje smo imeli v Preboldu 8. junija, ko se je zgodil izjemen dogodek zYpper OPEN – turnir, kjer so se tekmovalci pomerili v kategoriji mešanih trojk. Tekmovalo je dvanajst rekreativnih ekip, a v zaključnem delu smo bili priča pravemu derbiju in odlični igri, ki je vzbudila navdušenje med gledalci. Ekipa Skor Not, katero so zastopali Urh, Lenart in Ema, je v ključnih trenutkih izkazala izjemno igro in premagala ekipo Lubenice, katero so zastopali Davor, Aljaž in Tjaša. Za tretje mesto so se pomerili Stara Naveza, za katero so igrali Dejan, Andrej in Mojca, ter Drinker v zasedbi Rok, Tim in Živa. Slednji so morali priznati premoč Stari Navezi.


Serija zYpper OPEN v letošnji sezoni prinaša sedem turnirjev v osmih različnih kategorijah in je zasnovana z namenom povezovanja lokalnih skupnosti ter širjenja tega zabavnega in kreativnega športnega doživetja. Tako smo se v letošnjem poletju odločili, da idejo prenesemo tudi v druge občine. Iz občine Polzela, kjer se je vse začelo, smo idejo prenesli tudi v občini Žalec in seveda Prebold. Ob podpori Športnega društva Partizan ter številnih lokalnih podjetij smo izvedli atraktiven dogodek, ki je bil mamljiv tudi za mimoidoče. Prav tako se točke, osvojenene na posameznem turnirju, seštevajo, in na koncu bomo dobili velikega zmagovalca turnirja 2024.


Pri ozaveščanju o pomenu ogrevanja sta pripomogla SportnaOprema.si in Trening.si, medtem ko so Gostilna Privošnik, Radio Fantasy, Dope Media, Packa.si, Akustika.si, Entrio.si, kondicijski trener Rok Kuserbanj, Sebi Bar, Spekter, Fiš, Papirnica Tara, Trening.si, Urarstvo Polajžar, Ethera frizerstvo, Kmetija Vasle, Ribogojnica Špegelj,
Computer Planet, Green Gold, Mladinski center Žalec, ZKŠT, Študentski klub Žalec in še mnogi drugi s svojimi nagradami in podporo pripomogli k lažji izvedbi dogodka, ki združuje ljudi v nepozabno športno izkušnjo.

Če ste zamudili turnir v Preboldu, ne skrbite, saj vas čaka še več priložnosti za sodelovanje in navijanje na prihajajočih dogodkih. Zabeležite si datume naslednjih turnirjev:

6. julija v Žalcu, kjer bo potekal atraktiven turnir moških in ženskih dvojk,

20. julija na Bregu pri Polzeli, kjer se bodo pomerile žrebane mešane dvojke,

3. avgusta v Žalcu,kjer bodo tekmovale mešane trojke,

24. avgusta se ponovno vidimo v Preboldu, kjer bodo na vrsti mešane dvojke, in

14. septembra na Bregu pri Polzeli, kjer bomo sezono zaključili z žrebanimi mešanimi trojkami.


Turnirji zYpper OPEN niso le tekmovanje, temveč tudi priložnost za druženje, povezovanje in ustvarjanje nepozabnih spominov. Vsak udeleženec in vsak navijač postane del te čarobne zgodbe, ki povezuje lokalno skupnost v ljubezni do odbojke na mivki. Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednjih turnirjih in doživite trenutke, polne veselja, strasti in športnega duha, ki nas združujejo in oblikujejo v skupnost. Vsak dotik mivke, vsak udarec žoge ali zgolj srčno navijanje prinaša brezčasno doživetje, polno lepih trenutkov in nepozabnih izkušenj.

Več informacij najdete na www.zypper.si/open , kjer boste našli vse potrebno za sodelovanje in uživanje v športu, ki združuje in navdušuje. Ne zamudite priložnosti, da postanete del tega nepozabnega poletnega dogajanja, ki prinaša veselje, povezanost in ljubezen do življenja v vsakem trenutku.

Oglejte si tudi