Logo MojaObčina.si
JUTRI
32°C
15°C
TOR.
33°C
15°C
Oceni objavo

Zaključna prireditev Cecilije, kulturno-glasbenega društva Polzela

Mladi glasbeniki so na sončno sredo, 20. junija 2024, uspešno končali še eno leto glasbenega izobraževanja. Poletni zrak postaja vse bolj vroč, zato je čas, da si pridni in marljivi učenci odpočijejo, zapustijo učilnice glasbene šole ter si privoščijo zaslužen počitek. Učenci so pripravili glasbene točke - sami, z glasbenimi prijatelji ali v spremljavi učiteljev, besede med glasbo pa je spretno nizala Ana Ulaga Knez.

Letos se je na Glasbeni šoli Cecilija pri devetih mentorjih izobraževalo kar 80 učencev različnih starosti. Note so skozi leto pridno prebirali na trobilih, pihalih, godalih, klavirju, tolkalih, kitari in ob petju, se kalili na manjših nastopih, velikih koncertih, tekmovanjih in se odpravili celo v pravljični svet ter na likovno razstavo. Učencem, ki so se v tem šolskem letu še posebej izkazali, so bila podeljena posebna priznanja, in sicer je bilo njihovih prejemnikov letos kar 23. Kulturno-glasbeno društvo Cecilija priznanja podeljuje učencem, ki s svojimi nastopi, dodatnim prizadevanjem in predanostjo prispevajo k ugledu in prepoznavnosti društva.  

Pestro glasbeno leto z mnogimi uspešno izvedenimi projekti smo pripeljali do počitnic. Hvala vsem podpornikom našega društva, ki nam omogočate, da se razvijamo, in hvala tudi vsem, ki obiskujete naše dogodke ter nas spodbujate pri našem delu.

Kulturno-glasbeno društvo Cecilija Polzela vam želi lepo poletje.

Gašper Smisl

Oglejte si tudi