Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

Začetek gradnje Športnega parka Poljčane

Občina Poljčane je s projektom vzpostavitve novega športnega parka v Poljčanah bila uspešna na Javnem razpisu za izbor sofinanciranja investicij v športno infrastrukturo v letu 2024, ki ga je objavilo Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. 
 
V teh dneh smo že začeli z vzpostavitvijo Športnega parka Poljčane, ki bo obsegal različne športne površine in naprave za rekreacijo in sprostitev. Park bo vključeval novo teniško igrišče, odbojkarsko igrišče na mivki, priljubljeno blazino "jumping pillow", opremo za razvijanje motorike in tribune ob nogometnem igrišču.
 
Poseben poudarek bo na dolgo pričakovanem koloparku, kjer bo možna vožnja s pogajalci, kolesi, rolkami in skiroji, kar bo omogočilo, da se športnega udejstvovanja lahko udeležijo prav vsi, ne glede na starost ali fizične sposobnosti. Površina koloparka  bo prilagojena tudi za uporabo z invalidskimi vozički ter drugimi vozili za gibalno ovirane osebe.
 
Nov športni park bo tako omogočil številne možnosti za rekreacijo in preživljanje prostega časa na svežem zraku, s čimer želimo spodbuditi zdrav življenjski slog med vsemi generacijami.

Vir: poljcane.si

Komentarji

Prosimo, da pri komentiranju upoštevate pravila za objavo komentarjev.
Ta prispevek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Oglejte si tudi