Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
18°C
JUTRI
37°C
18°C
Oceni objavo

NAJUSPEŠNEJŠI UČENCI NA SPREJEMU PRI ŽUPANU

Na povabilo župana Mauricija Humarja, smo tudi letos bili priča srčnemu in navdihujočemu srečanju, ki bo zlatim učencem zagotovo še dolgo pričaral nasmešek na obrazu.

Obiskali so nas štirje učenci, devetošolci Osnovne šole Miren, ki ravno te dni z odliko zaključujejo šolanje. Vse štiri odlikuje izjemen šolski uspeh, kot tudi obilica dosežkov na raznih področjih.

Mia Mozetič Rolih, Rafael Budin, David Štukelj, Gašper Mašera so najuspešnejši devetošolci ob zaključku šolskega leta 2023/2024. Župan jim je čestital za izjemne dosežke in jim v dar poklonil majhno, a simbolično darilo. Županova petica, plaketa s posvetilom, naj naše zlate maturante še dolgo spominja na osnovnošolske čase. V nagovoru je župan mlade opogumljal in jih bodril, naj sprejemajo življenjske izzive in se iz njih učijo. Delovne navade, vztrajnost in trma so lastnosti, ki jih učenci zagotovo že imajo. Odlične ocene in številni drugi dosežki so zagotovo tudi obraz le teh. Zaključek krajšega srečanja se je sklenil ob številnih spominskih fotografijah in prijetnem druženju.

Mateja Drnovšček
občinska uprava

Oglejte si tudi