Oceni objavo

Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov, projektov in dejavnosti na področju kulture, ki jih bo Občina Mežica sofinancirala iz občinskega proračuna v letu 2023

Občina Mežica vabi vse izvajalce in nosilce kulturnih programov, projektov in dejavnosti, ki izpolnjujejo pogoje iz Pravilnika o merilih in načinu izbire projektov, programov in dejavnosti, ki se sofinancirajo iz proračuna Občine Mežica in želijo biti sofinancirani iz dela občinskega proračuna namenjenega kulturi v letu 2023, da oddajo svoje ponudbe programov, projektov in dejavnosti.

Občina Mežica bo ponudbe za sofinanciranje kulturnih programov sprejemala do  zaključka  roka   za  oddajo  ponudb, ki  je   določen  v    javnem  razpisu  do 

15. 5. 2023. Ponudbe morajo zainteresirani ponudniki oddati po postopku in na način kot izhaja iz javnega razpisa za zbiranje ponudb in predpisane razpisne dokumentacije. Podatki, ki so obvezni za sodelovanje  na razpisu so v razpisni dokumentaciji pripravljeni na predpisanih obrazcih, ostale priloge pa ponudniki priložijo po lastni presoji in možnostih.

Razpisno dokumentacijo zainteresirani  dvignejo v tajništvu Občine Mežica, ali na spletni strani  www.mezica.si.

Vse dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom dobite na sedežu Občine Mežica in na telefonu 82 79 356, kontaktna oseba je Olga Vršič.

 

Oglejte si tudi