Logo MojaObčina.si
JUTRI
36°C
20°C
PON.
30°C
20°C

Zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 01. Avgust. 2024

Strokovni sodelavec za razvoj kadrov (m/ž)

Iščemo motiviranega strokovnjaka za razvoj kadrov, ki bo odgovoren za razvoj in implementacijo programov za rast in izobraževanje v skupini Petrol. Če imate strast do dela z ljudmi in izkušnje na področju razvoja kadrov, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi!
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 02. Avgust. 2024

Kadrovik VII/2 (II) (m/ž)

Če ste pripravljeni sprejeti nove izzive, si želite spremembo delovnega okolja, izpolnjujete pogoje za zasedbo prostega delovnega mesta, vas vabimo, da nam pisne prijave z življenjepisom in izkazanimi dokazili pošljete najpozneje do 1.8.2024 na e-naslov: natasa.volcanjsek@kclj.si.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 03. Avgust. 2024

HR Generalist (m/ž)

Je kadrovsko področje vaša strast? Si želite edinstvenega kariernega izziva na področju kadrovanja v hitro rastočem slovenskem podjetju? Naš naročnik, uspešno slovensko podjetje, v svoj kolektiv vabi ambiciozno, proaktivno in natančno osebo za zasedbo prostega delovnega mesta HR Generalist (m/ž).
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 04. Avgust. 2024

Specialist za pridobivanje talentov in poslovni partner (m/ž)

Ker je odlična ekipna dinamika za nas izjemnega pomena, iščemo strokovno in pozitivno naravnano osebo, ki nas bo okrepila na področju kadrovanja. V svoje vrste vabimo Specialista za pridobivanje talentov in poslovnega partnerja.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 09. Avgust. 2024

Senior svetovalec za kadre (m/ž)

Si želite delati v prijetnem kolektivu in sproščenem delovnem okolju? V našo pozitivno in povezano ekipo vabimo sodelavca/ko, ki bo z delom na raznolikih in zanimivih projektih, pripomogel k uspehu. Iščemo proaktivno, motivirano in vztrajno osebo za zasedbo delovnega mesta Svetovalec za kadre. ...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 09. Avgust. 2024

Samostojni strokovni delavec VII/2(I) (m/ž), šifra DM: J017102-B v Kadrovski službi

Od Vas pričakujemo: zaključeno VII/2. stopnja izobrazbe družboslovne ali druge primerljive smeri, aktivno znanje angleškega jezika, dobro poznavanje programov Microsoft Office, samoiniciativnost, natančnost, učinkovitost, odgovornost, sposobnost timskega dela, dobre komunikacijske sposobnosti.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 09. Avgust. 2024

HR Generalist

Iščemo izkušenega HR Generalista, ki bo osredotočen na celovito upravljanje življenjskega cikla zaposlenih in razvoj kadrov. HR Generalist bo imel ključno vlogo pri upravljanju in izboljšanju vseh procesov in načinov dela z zaposlenimi.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 14. Avgust. 2024

Senior svetovalec za iskanje in selekcijo (m/ž)

V ekipo vabimo izkušenega novega sodelavca, ki bo samostojno delal na projektih iskanja in selekcije vodstvenih in zahtevnih strokovnih kadrov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 15. Avgust. 2024

Strokovni sodelavec za razvoj zaposlenih

V Skupini Iskra iščemo novega člana ekipe, ki bo prevzel ključno vlogo pri načrtovanju in izvajanju kadrovskih projektov, pridobivanju novih sodelavcev ter razvoju našega kadrovskega potenciala.
Moje Delo