Logo MojaObčina.si
JUTRI
34°C
20°C
ČET.
32°C
20°C
Oceni objavo

Božično-novoletni koncert Mengeške godbe 2021

KD Mengeška godba v soorganizaciji Občine Mengeš v nedeljo, 26. decembra 2021, ob 17. uri in 19.30 v Kulturnem domu Mengeš prireja tradicionalna božično-novoletna koncerta ob prazniku dneva samostojnosti in enotnosti.

Čeprav so časi negotovi, se mengeški godbeniki in godbenice intenzivno pripravljamo na izvedbo tradicionalnega božično-novoletnega koncerta Mengeške godbe z domačimi solisti pod vodstvom kapelnika Dimitrija Ledererja. Tudi tokrat pripravljamo pester glasbeni program. Odličen mladi solist – pevec Žan Avbelj bo z godbo pričaral božično praznično vzdušje, predstavila pa se bo tudi godbena sekcija MG Flautet, ki je bila v letošnjem letu zelo dejavna, predvsem s snemanjem posnetkov na daljavo.

Zaradi velikega zanimanja za koncert bomo tudi letos izvedli dva, in sicer ob 17.00 in ob 19.30. Vstop v dvorano bo možen le z izpolnjevanjem pogoja PCT oz. aktualnih vladnih ukrepov zoper covid-19. Vstopnice bodo v drugi polovici decembra na voljo pri godbenikih in v Melodiji Mengeš. Število sedežev je omejeno, zato si čim prej priskrbite svojo vstopnico. Vljudno vabljeni, da praznični večer preživite v naši družbi!

* Če koncerta ne bo možno izvesti v živo, ga bomo predvajali preko naših spletnih kanalov.

Spremljajte našo FB-stran Mengeška godba ali godbeno spletno stran oz. oglasno desko pred Godbenim domom, kjer vas bomo sproti obveščali o novostih oz. posebnostih.

Želimo vam čudovite praznične decembrske dni.

Besedilo: Maja Keržič

Foto: godbeni arhiv

Oglejte si tudi