Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
20°C
JUTRI
26°C
18°C
Oceni objavo

Poletna produkcija BEE COOL BEE BOLERO

Poletna produkcija plesne šole Bolero z naslovom BEE COOL BEE BOLERO, ki se je odvijala v soboto 15.6.2024 v športni dvorani Medvode, je bila prava paša za oči. V tej produkciji so plesalci različnih starostnih skupin in plesnih zvrsti predstavili izjemne koreografije. 


Plesno šolo Bolero so primerjali s čebeljo družino, kjer vsak član igra ključno vlogo in prispeva k skupnemu uspehu. Kot čebele v panju, tudi plesalci Bolera delujejo kot povezana in usklajena skupina. Trenerji so kot matice, ki usmerjajo in navdihujejo druge, medtem ko so ostali plesalci delovni kot čebele, ki z neutrudnim trudom in energijo prispevajo k spektakularnim nastopom.


Produkcija "BEE COOL BEE BOLERO" je prikazala raznolikost plesnih stilov, ki jih ponuja šola Bolero. Vsaka skupina je s svojim nastopom prinesla edinstveno energijo in slog, kar je občinstvo navdušilo in razveselilo.

S to produkcijo je plesna šola Bolero še enkrat dokazala, da je prostor, kjer se prepletajo talent, trdo delo in ljubezen do plesa, podobno kot v čebeljem panju, kjer vlada harmonija in sodelovanje.

Oglejte si tudi