Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
19°C
JUTRI
33°C
19°C
Oceni objavo

September v knjižnici

V Knjižnici Domžale in njenih enotah se s septembrom vračamo na ustaljen letni urnik. Še vedno poteka fotografski natečaj BISERI KULTURNE KRAJINE v občinah Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica, Moravče. Fotografije kapelic, znamenj in drugih spomenikov nam lahko pošljete do 20. septembra. Vse pogoje sodelovanja najdete na povezavi

Do 31. oktobra poteka tudi literarni natečaj Zgodbe mojega kraja: prva ljubezen, ki ga pripravljamo z Mestno knjižnico Ljubljana in ostalimi knjižnicami Osrednjeslovenske regije. Namenjen je vsem, ki ste dopolnili 60 let in radi pišete. Na nagradnem natečaju vsako leto sodelujejo številni ljubitelji pisanja in obujanja spominov iz vse Sloveniji. Med nagrajenimi so pogosto tudi zgodbe iz naših krajev in okolice. Lansko leto so se ljubitelji zgodb razpisali na temo Kako smo se nekoč prevažali. O tem so pisali tudi trije sodelujoči iz naše okolice. Zgodbe si lahko preberete na povezavi.

Ne pozabite, da lahko do 10. septembra oddate svoje zgibanke za otroške in mladinske bralne projekte in prejmete lepe nagrade.

  • Moje poletno bralno popotovanje – kjer vas čaka pustolovščina skozi knjige, zgodbe in igro.
  • Poletavci – za tiste, ki radi preživite poletne dni ob branju.
  • NajPoletavci – za vse, ki si želite biti med najboljšimi bralci tega poletja


Vabimo vas v Knjižnico dr. Jakoba Zupana v Šentvidu pri Lukovici, ki bo s septembrom zopet odprta po rednem letnem urniku:

Ponedeljek 14.00 - 19.00

Torek ZAPRTO

Sreda 14.00 - 19.00

Četrtek ZAPRTO

Petek 7.30 do 9.00 in 10.30 do 14.00


Ne pozabite obiskati Potujoče knjižnice, ki po poletnem premoru začne zopet obiskovati naše kraje 10. septembra.  

Se vidimo v knjižnici!


Komentarji

Prosimo, da pri komentiranju upoštevate pravila za objavo komentarjev.
Ta prispevek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Oglejte si tudi