Logo MojaObčina.si
JUTRI
33°C
18°C
ČET.
34°C
18°C
Oceni objavo

Novosti na MojaObčina.si: Sedaj lahko komentirate vsebine in sodelujete pri informiranju lokalne skupnosti

Ste kdaj brali naše novice, dogodke ali SOS obvestila in si želeli z ostalimi deliti tudi vaše mnenje, dodatne informacije ali dodati svoj pogled na zadevo? Sedaj imate priložnost! Na MojaObčina.si lahko komentirate posamezne vsebine in tako aktivno sodelujete pri obveščanju vseh nas.

Želimo si spodbuditi tudi vas bralce k večji angažiranosti, saj verjamemo, da vsak vaš komentar in deljenje izkušenj prispeva k bogatejši in bolj informirani skupnosti. Vaše mnenje je dragoceno, zato vas vabimo, da se vključite v diskusije in v komentarjih delite vaše izkušnje ter morebitne fotografije, povezane s posamezno objavo. Tako lahko obogatite tudi suhoparna SOS obvestila in z bralci delite dodatne informacije ali fotografije o dogodku, kar bo pripomoglo k še boljšemu obveščanju in večji povezanosti naše skupnosti.

Kako komentirati?

Polje za komentiranje se nahaja na koncu posameznih vsebin, za komentiranje pa morate biti prijavljeni. Vabimo vas, da se hitro in enostavno vključite v razpravo ter z nami delite svoje misli, dodatne informacije ali fotografije povezano s tematiko novice.

Vsi obstoječi uporabniki, ki že soustvarjate vsebine na MojaObčina.si se le prijavite s klikom na gumb »Prijava«, ostali, ki registracije še niste opravili pa se lahko hitro in enostavno registrirate s klikom na gumb »Registracija«, ki se nahaja pod poljem za komentiranje. Po prijavi oziroma registraciji se vam bodo prikazale možnosti za objavo komentarja.

Vaše mnenje šteje

Kot veste, vaše vsebine z veseljem delimo tudi na Facebook straneh, zato smo poskrbeli za to, da bodo na MojaObčina.si prikazani tudi komentarji iz Facebook strani. Tako bomo ustvarili skupnost, kjer bodo številna mnenja zbrana na enem mestu, kar bo omogočilo bolj zanimive in dinamične diskusije, obenem pa tudi boljšo informiranost ostalih.

Delite z nami svoje mnenje ali dodatne informacije

Vam je všeč možnost komentiranja? Sporočite nam spodaj v komentarju, veseli bomo vašega odziva.

Ne pozabite nas spremljati tudi na naši Facebook strani MojaObčina.si, kjer boste našli dodatne vsebine, aktualne objave in zanimive razprave z drugimi člani naše lokalne skupnosti.


Ekipa MojaObčina.si

Komentarji

Prosimo, da pri komentiranju upoštevate pravila za objavo komentarjev.
Ta prispevek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Oglejte si tudi