Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
19°C
JUTRI
33°C
19°C

Zaposlitev

Osrednjeslovenska
Ponedeljek, 09. September. 2024

Bančni svetovalec (m/ž)

Zavedamo se in smo prepričani, da naše stranke zaslužijo le najboljše. Zato v Podružnici Ljubljana iščemo nove člane ekipe, ki delijo našo strast do odličnosti in so pripravljeni sprejeti izzive, povezane z bančnim svetovanjem in trženjem raznovrstnih bančnih produktov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Ponedeljek, 09. September. 2024

Finančni svetovalec za poslovanje s podjetji (m/ž)

Te privlačita delo s strankami in terensko delo, te odlikuje izrazita »prodajna žilica«, sočasno pa imaš bogate izkušnje z bančnim poslovanjem s pravnimi osebami, predvsem na področju malih in srednje velikih podjetij?
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Torek, 10. September. 2024

Strokovni sodelavec v oddelku izvršb (m/ž)

Okvirni opis delovnega mesta: sprejem, obdelava in izvršitev sklepov o izvršbi in izvršnic v vlogi dolžnikovega dolžnika, spremljava računov z aktivnimi izvršbami in izvrševanje plačilnih nalogov..
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Sreda, 11. September. 2024

Podatkovni znanstvenik – področje generativne UI

Ste podatkovni navdušenec? Uspevate v dinamičnem in inovativnem okolju? V organizacijsko enoto Upravljanje s podatki in umetno inteligenco vabimo usposobljenega Podatkovnega znanstvenika s strastjo do generativne AI in tradicionalnih prediktivnih modelov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Sreda, 11. September. 2024

Kontrolor računov (m/ž)

Vaše naloge bodo: skeniranje, likvidatura in validacija dokumentov, kontroliranje, evidentiranje in usklajevanje prejetih knjigovodskih listin - računov in dobropis..
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Sreda, 11. September. 2024

Specialist za finance in kontroling (m/ž)

Opis: Dnevno spremljanje finančnega poslovanja in nadzor nad denarnimi tokovi, priprava, spremljanje in analiza denarnih tokov (cash flow), spremljanje in upravljanje tveganj...
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Četrtek, 12. September. 2024

Samostojni referent – Specifične storitve plačilnega prometa (m/ž)

Skrivnost našega uspeha se skriva v ekipi inovativnih, ambicioznih in strastnih ljudeh, ki v mednarodni skupini podobno mislečih ljudi skrbijo za rast in razvoj podjetja ter njegovih ljudi. Če se želite pridružiti neverjetno hitro odvijajoči zgodbi v vznemirljivi in inovativni industriji, oddajte svojo prijavo in se nam pridružite!
Moje Delo
Osrednjeslovenska
Petek, 13. September. 2024

Samostojni referent (m/ž)

SAMOSTOJNI REFERENT - M/Ž, za nedoločen čas, polni delovni čas, poskusno dobo 6 mesecev. Zaželena visoka/višja stopnja izobrazbe ekonomske, upravne ali druge družboslovne smeri, v primeru večletnih delovnih izkušenj, tudi srednješolska izobrazba ustrezne smeri. Vsaj 3 leta delovnih izkušenj. Poznavanje s področja zavarovalništva, financ, pokojninskih skladov. Obvezno znanje slovenskega jezika.
Moje Delo