Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
19°C
JUTRI
33°C
19°C
Oceni objavo

Pomagajte oblikovati prihodnost vaše občine: Prijavite se za testiranje mobilne aplikacije "Logatec Supermesto"

Drage občanke in občani Logatca,

vabimo vas, da nam pomagate pri soustvarjanju prihodnosti naše občine. Da bi izboljšali vaše vsakdanje življenje in potrebe v naši skupnosti, smo v sodelovanju s podjetjem T2 razvili mobilno in spletno aplikacijo, ki na enem mestu združuje vse pomembne informacije, ki jih kot občan potrebujete, da ste na tekočem z vsem dogajanjem v lokalni skupnosti.

Naša želja je, da bi aplikacijo še bolj prilagodili vašim potrebam in željam, zato vas vabimo, da se prijavite v raziskovalno skupino, s katero bomo preko intervjujev zbirali povratne informacije, kako bi vi, kot občani želeli izboljšati uporabniško izkušnjo v mobilni aplikaciji.

Zakaj bi sploh sodelovali?

Z vašimi povratnimi informacijami nam omogočite, da oblikujemo aplikacijo, ki bo prilagojena vašim željam in potrebam. Za nas, kot oblikovalce mobilne aplikacije, je povratna informacija ključna, saj nam pomaga usmeriti nadaljnji razvoj, ki za vas kot občane ustvarja dodano vrednost.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavite se lahko prav vsi, ki imate pametni telefon in želite sodelovati pri oblikovanju prihodnosti vaše občine. Prijavite se preko prijavnega obrazca tukaj >> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScz-XcgEWHoD8wdRD0RpLwbhmv42PYj1Izqjdj9AEk_r1Tf4g/viewform

Kako bodo potekale raziskave?

Povsem enostavno. Intervjuji običajno potekajo preko spleta (po potrebi tudi v živo) in trajajo okoli 30 minut. Predpriprava ali posebno znanje nista potrebna, potrebujemo le vašo iskreno mnenje in kritično oko.

Kaj je naslednji korak?

V tem trenutku zbiramo bazo zainteresiranih uporabnikov, zato le hitro kliknite tukaj in se prijavite. Ko se proces prijave konča, lahko kmalu pričakujete vabilo na prvi intervju. Prijavite se lahko do 15.8.2024.

Če imate kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate na telefon +386 1 759 06 00 ali po elektronski pošti na andrej.vrhunc@logatec.si.

 

Se veselimo, da bomo skupaj ustvarjali boljšo digitalno prihodnost našega mesta.

Oglejte si tudi