Logo MojaObčina.si
JUTRI
36°C
20°C
PON.
30°C
20°C
Oceni objavo

Alex Malgaj ponovno na stopničkah

Litijan Alex Malgaj, član Judo kluba Litija je tekmovalec, ki kaže velik potencial in bo s pravo voljo in borbenostjo še veliko dosegel.

Alex ima za sabo dva zelo uspešna nastopa v novembru. Najprej se je dokazal na Pokalu Dupleka v soboto, 12.11.2022, kjer je v svoji kategoriji mlajših dečkov U12 z dvema zmagama in enim porazom osvojil 3. mesto. Nastopil je tudi v soboto, 19.11.2022 na velikem mednarodnem turnirju Mini Nagaoka, ki velja za eno izmed najmočnejših judo tekmovanj v Sloveniji. Alex se je dobro boril in osvojil 7. mesto.  Na turnirju Mini Nagaoka je nastopilo 423 tekmovalcev iz 50 klubov in 6 držav.

V zadnjih letih Judo klub Litija raste in napreduje, tako po številu članov, kot tudi po uspešnosti na tekmovanjih. Že od samega začetka, od ustanovitve naprej ga vodi Boštjan Veinhandl, ki je tudi glavni krivec za razvoj kluba. Vsekakor brez dobrega dela trenerjev in pomočnikov takega uspeha ne bi zabeležili, kljub temu pa je Boštjan gonilo, ki vsakodnevno spodbuja mlade športnike, jih trenira, motivira, vodi na tekmovanjih in poskrbi za njihovo dobro počutje.

Oglejte si tudi