Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

Športno društvo Zavrh se predstavi

Športno društvo Zavrh je začelo s svojim delovanjem v 90tih letih prejšnjega stoletja. Sprva je bila v športnem društvo zgolj nogometna sekcija, ki je v zadnjih letih požela veliko dobrih rezultatov. Pred tremi leti se je športno društvo razširilo. Pod okriljem društva se je začela razvijati tudi strelska sekcija, ki je že v tem kratkem času dosegla zavidljive rezultate.

Največji uspeh so nogometaši Zavrha dosegli s osvojitvijo prvega mesta v tretji slovenski futsal ligi Maribor. Kljub močni konkurenci so se mladi nogometaši našega kluba po 30tih krogih zavihteli na prvo mesto v 12 članski ligi. K večjim uspehom nogometašev lahko štejemo tudi osvojitev »Dupleške« lige, ki se je igrala na igriščih v občini Duplek, sestavljalo pa jo je 10 ekip iz te in okoliških občin.

Nogometaši so prvo mesto osvojili tudi v lenarški A ligi, ki jo organizira društvo malega nogometa Lenart, in je bilo sestavljeno iz enajst ekip. Po vseh teh uspehih nas je zapustilo tudi nekaj nosilcev igre, saj so svojo priložnost za dokazovanje dobili v višjih ligah pri klubih iz naše občine. Vseeno pa se igralci, ki so ostali zelo dobro kosajo s močno konkurenco v tretji ligi kjer trenutno igrajo, po dvajsetih odigranih krogih zasedajo 6. Mesto med 15 člansko konkurenco, do višjih mest pa jim manjka zelo malo, saj so razlike minimalne.

Oglejte si tudi