Logo MojaObčina.si
JUTRI
33°C
17°C
TOR.
34°C
16°C
Oceni objavo

Komedija »Sindikalni izlet« v Kulturnem domu v Križevcih

V kratkem času smo si v Kulturnem domu Križevci lahko ogledali že drugo predstavo amaterske gledališke skupine pri Kulturnem društvu 2020 Ljutomer. Tudi tokrat so predstavili aktualno komedijo in sicer »SINDIKALNI IZLET« avtorja Zlatka Zdovca in v režiji Sandija Jesenka. Tokrat so nastopili: Fani Zorec, Olga Naizhar, Mira Rebernik Žižek, Jožef Pečnik in Albin Rožman.  

Za dvorano in izvedbo je poskrbela in omogočila Občina Križevci. Zato je bil kulturni dogodek  za vse gledalce brezplačen.

S podporo pa so predstavo omogočile številne organizacije in posamezniki, katerim se izvajalci zahvaljujejo. Lahkotna zgodba odraža sodobni čas in tematiko postavljeno v domače prleško okolje. Zanimiv začetek je, ko se prvi par Julija in Tone predstavita z nastopom kar v dvorani med gledalci. Zapletov ob obveznih šolskih sindikalnih izletih konec šolskega leta ni konec in prikazane situacije dveh parov ob atraktivnem nastopu tajnice Tatjane, privede do veliko komičnih situacij. Tatjana  poskrbi za prvi zaplet v Budimpešti, ko spravi v nerodno situacijo naivnega učitelja Miha, ki pa se naslednje leto na izletu v Italiji še bolj zaplete v striptiz baru z nastopom s striptizeto. Seveda se je ob pristni igri igralcev publika zabavala in jih pošteno nagradila z aplavzom.

Oglejte si tudi