Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
20°C
JUTRI
37°C
20°C
Oceni objavo

Pogled v gradbena dela na šentviški šoli

Na objektu Osnovne šole Ferda Vesela Šentvid pri Stični Občina Ivančna Gorica izvaja gradbena dela na novo zgrajenem prizidku k šoli. Trenutno so zaključena betonska dela, izdelava strehe in vgradnja oken. V tem trenutku se izvaja oblaganje izolativne fasadne obloge. Šentviška šola, ki je ena od treh samostojnih osnovnih šol v občini Ivančna Gorica, bo po zaključeni izgradnji novega prizidka pridobila sedem novih učilnic, od tega štiri v dodatnem prvem nadstropju.

Sočasno z gradnjo prizidka poteka popolna prenova šolske kuhinje. Po položenih novih estrihih in postavljenih predelnih stenah se trenutno izvaja polaganje keramike in montaža prezračevalnih naprav. Pričetek montaže nove kuhinjske opreme je predviden v začetku naslednjega tedna.

Poleg navedenega je bila v poletnem času, času šolskih počitnic, izvedena širitev zbornice. V zborničnih prostorih trenutno potekajo suhomontažna dela ter napeljava elektroinštalacij. Gradbena dela potekajo tudi v učilnicah, ki so bile preurejene v več kabinetov. Vnos in montaža pohištvene opreme za zbornico, upravne prostore in kabinete se bo začela izvajati po 20. avgustu.

Vsa gradbena dela, razen novega prizidka, bodo končana do začetka novega šolskega leta.

Komentarji

Prosimo, da pri komentiranju upoštevate pravila za objavo komentarjev.
Ta prispevek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Oglejte si tudi