Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
19°C
JUTRI
36°C
20°C
Oceni objavo

Lekarna Grosuplje spremembe odpiralnih časov v poletnih mesecih

Na delovanje lekarn vedno bolj vpliva pomanjkanje lekarniških farmacevtov. V Lekarni Ljubljana smo tako primorani odpiralne čase lekarn in lekarniških podružnic prilagajati in jih v poletnih mesecih v posameznih enotah skrajšati oziroma enote začasno zapreti - v tem času bomo zagotovili preskrbo z zdravili in drugimi izdelki v bližnjih lekarnah.

Poletni odpiralni čas Lekarne pri ZD Grosuplje:

od 1. 6. do 31. 8. 2024

pon.—pet.: 7.30—17.00

sob.: 8.00—13.00

nedelja in prazniki zaprto

Poletni odpiralni čas Lekarne Grosuplje:

Od 1. 6. do 31. 8. 2024 bo Lekarna Grosuplje zaprta.

Spremembe odpiralnih časov lekarn lahko preverite na spletni strani www.lekarnaljubljana.si/poslovalnice ali prek telefonske številke 01 23 06 100.

V Lekarni Ljubljana izvajamo različne aktivnosti za ohranjanje strokovnega kadra, vendar je treba ključne spremembe izvesti na ravni države. Pristojno ministrstvo že več let opozarjamo na kadrovsko problematiko v naši dejavnosti in si prizadevamo za skupno iskanje rešitev. V kolikor s strani ministrstva še naprej ne bo odziva in sprejetih ustreznih ukrepov, se bo dostopnost do lekarniških storitev v prihodnje žal še poslabšala.

Prosimo vas za razumevanje in podporo. V Lekarni Ljubljana se bomo tudi v prihodnje trudili za kakovostno in dostopno izvajanje lekarniških storitev.

Oglejte si tudi