Logo MojaObčina.si
JUTRI
34°C
20°C
ČET.
32°C
20°C
Oceni objavo

POLETNI JAHALNI TABORI - aktivno počitniško varstvo za otroke

V poletnih počitnicah ponovno organiziramo poletne jahalne tabore za otroke od 5 do 15 let.

Primarni cilj tabora je, da otroci spoznajo celotno skrb za konja in delo z njimi. Želimo, da bodo naši jahači do dobra izobraženi in samostojni ter samozavestni pri delu s konji. To se lahko naučijo le, če so del celotnega konjevega dne.

Poskrbeli bomo, da bo zanimivo tako za popolne začetnike, kot tudi že bolj izkušene. Predznanje za udeležbo ni potrebno. 

Tabor bo vključeval naslednje dejavnosti:

- jahanje konj, skrb za konje kot je čiščenje boksov, hranjenje konj, nega konj, čiščenje opreme, poučne urice o konjih, družabne igre, ustvarjalne delavnice. 

Otroci bodo vsak dan tabora jahali eno jahalno uro (45 min jahanja v skupini ali 30 min individualno). Dodatno bodo jahali tudi brez sedla.

Prihod na tabor 7.00 do 8.00 in odhod 15.30 do 16.00. Za tabore s spanjem je prihod v ponedeljek med 7. do 8. uro in odhod v petek med 15. do 16. uro. 


Pridobili smo sredstva za sofinanciranje počitniškega varstva Občine Grosuplje, zato lahko z veseljem sporočimo, da za vse prijavljene otroke do zapolnitve razpisanih mest občina sofinancira 95 eur vsakemu otroku, ki se pri nas udeleži 5 dnevnega tabora. Za plačilo s strani staršev (do zasedbe razpisanih mest):

  • za člane Konjeniškega kluba Giovanni: 175 €

  • za ostale udeležence: 185 €

Termina s spanjem vključujeta spanje za vse udeležence izbranega termina.

Doplačilo za tabore, ki vključujejo spanje na poletnem jahalnem taboru je 95 EUR. To vključuje 4 večerje in 4 zajtrke, popoldanske in večerne aktivnosti aktivnosti ter varstvo preko noči. 


Prijave na: https://www.kkgiovanni.si/poletna-sola

https://www.kkgiovanni.si/poletna-sola

Oglejte si tudi