Logo MojaObčina.si
DANES
36°C
19°C
JUTRI
32°C
20°C
Oceni objavo

Kulinarično popotovanje z okusi Mehike na Mestni tržnici Grosuplje

Na Mestni tržnici Grosuplje je v petek, 21. junija 2024, znova zadišalo po kulinaričnih dobrotah ob živahnem ambientu, tokrat v stilu mehiške kuhinje. Dan mehiških okusov je pritegnil številne obiskovalce, ki so želeli okusiti avtentične jedi in uživati v atmosferi, ki jo je ustvarjala mehiška glasba.
 
Ponudba hrane na tržnici je bila raznolika in je vključevala priljubljene mehiške specialitete, kot so avtentični mehiški tacos, taquitos, tortilje in sticky fingers, ki so jih sveže pripravljali kuharji iz restavracije Imperio Mexicano. Uživali smo tudi v značilnih mehiških pijačah. Obiskovalci so se sladkali z domačim sladoledom in drugimi dobrotami Kavarnice Karolina.
 
Za glasbeno spremljavo je poskrbela skupina Mariachi Los Caporales, ki je s svojimi značilnimi oblačili in inštrumenti ustvarila pravo mehiško vzdušje. Njihova glasba je odmevala po tržnici in privabila obiskovalce vseh starosti, ki so uživali v ritmih tradicionalnih mehiških pesmi.
 
Posebej za najmlajše je bila organizirana animacija, ki je poskrbela za smeh in zabavo. Otroci so se lahko udeležili različnih delavnic ter uživali v prijetnem vzdušju.
 
Dan mehiških okusov na mestni tržnici Grosuplje je bil prava poslastica za vse čute. S čudovito hrano, osvežujočimi pijačami in živahno glasbo je ta dogodek poskrbel za odličen pričetek poletja. Obiskovalci so odšli domov z nasmehi na obrazih in željo po naslednjem kulinaričnem dogodku, ki bo ponovno 30. avgusta na Mestni tržnici Grosuplje.
 
Ustvarite spomine na zelenem pragu prestolnice.
 
Turizem Grosuplje
Vir: grosuplje.si

Oglejte si tudi