Oceni objavo

Posebno praznovanje ob slovesu predšolskih otrok

Slovo predšolskih otrok smo letos praznovali na prav poseben način. V torek, 18. 6. 2024, so vzgojiteljice in vodstvo vrtca Gorje otrokom pripravili presenečenje z baloni. Otroke sta nagovorila župan Peter Torkar in ravnateljica Petra Lukan, ki sta uradno otvorila tudi dvižno ploščad, ki bo zaposlenim olajšala transport hrane v višje prostore.

Otroci so kasneje imeli piknik, se sladkali s sladoledom, še prej pa so nas počastili s plesom in otroškim petjem. Tu bi se Občina Gorje zahvalila vsem vzgojiteljicam vrtca Gorje, ki vedno z nasmehom na obrazu in zadovoljstvom v srcah delajo v dobro gorjanskih otrok. To dokazuje tudi njihova razstava celoletnega projekta "Izdelajmo sami" v prostorih vrtca in šole. Res navdihujoč projekt, kako iz materialov, ki jih imamo doma, lahko izdelamo nešteto igrač in družabnih iger.

Bo pa septembra prestopilo prag šole kar 25 otrok, ki prihajajo iz skupinic sončki in mravljice. Veseli smo, da v šolo prihaja nova generacija pogumnih in pridnih otrok, ki jih septembra čaka še občinsko darilo: zvonček za srečo in knjigica.


(vir: Facebook - Občina GORJE-uradni profil)

Oglejte si tudi