Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
19°C
JUTRI
33°C
19°C
Oceni objavo

Jubilejno peto piknik srečanje DU DOBROVA PR' PREK, 29. 5. 2024

In sonce je tudi letos posijalo ter nas osrečilo "mlade po srcu", ki smo se že peto leto zapored srečali na pikniku  DU DOBROVA v gostoljubnem gostišču  PR' PREK na Šujici.

Kljub slabi vremenski napovedi piknika nismo prestavili in res smo imeli srečo, saj je proti jutru prenehalo deževati, sonce je obsijalo Blagajevo deželo in tako smo ponovno doživeli prijetno popoldne  med prijatelji v lepem okolju okrepčevalnice PR' PREK.

Zbrali smo se  skoraj vsi prijavljeni in  tako nas je bilo navzočih več kot 120 članov in članic.

Spoznali smo tudi nove člane in se razveselili naših najstarejših članic in članov. 

Posebej veseli pa smo bili obiska predsednika KS Dobrova Marjana Pograjca in še posebej voščila našega župana Jureta Dolinarja, ki nam ga je poslal in se opravičil zaradi prej napovedanih obveznostih.

Ob prijetni in veseli  glasbi  naših harmonikarjev Rajka in Toneta in ob okusni hrani ter zdravici smo klepetali, obujali spomine in načrtovali nove društvene aktivnosti.

Tudi letos je piknik kar prehitro minil in ob zaključku smo polni energije po dobri hrani in pred vsem po prijetnem srečanju odhiteli domov v upanju, da se kmalu srečamo na naših pohodih v planinskii svet, na krožkih in na nordijski hoji ter  na rekreaciji v Šoli zdravja in seveda, čez eno leto ponovno v prijaznem okolju PR' PREK.

Vabimo vse, ki bi radi z nami hodili v planine, se sprehajali s prijatelji nordijske hoje in hodili z nami na izlete, da se nam pridružite in skupaj bomo ustvarjali nove zgodbe in prijetna doživetja na naših poteh.

Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran Dobrovčan:   https://www.dobrovcan.com/

kjer objavljamo novice in kjer boste našli tudi prijavnico.


A. Grosek

 

























Oglejte si tudi