Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
20°C
JUTRI
26°C
18°C
Oceni objavo

Župan sprejel najuspešnejše učenke in učence

V četrtek, 20. junija 2024, je v parku Polhograjske graščine potekal županov sprejem najuspešnejših učenk in učencev OŠ Polhov Gradec in OŠ Dobrova, ki so vsa leta dosegli odlični uspeh. Župan Jure Dolinar jim je ob tej priložnosti podelil priznanja županova petka, kot potrditev njihove predane in delavne šolske poti, ter jim za vse dosežke iskreno čestital.

Dogodek je minil v znamenju ponosnih staršev in dobrovoljnih učencev, ki se podajajo na zaslužene počitnice in novim izzivom naproti. Prireditve sta se udeležili tudi ravnateljici obeh osnovnih šol, Ilinka Kucler in Sonja Bregar Mazzini, ter razredniki devetošolcev.

Priznanja so prejeli Sara Jankovec, Fabijan Kumar, Tobija Malovrh, Jakob Trobec, Ava Gabrovšek, Agata Kavčič, Dominika Kavčič, Vid Matija Klančar, Matic Oblak, Maja Pavlina Vogrinčič in Natalija Zibelnik (vsi OŠ Polhov Gradec), ter Zoja Tomšič, Iva Šurlan, Kim Kreft, Eva Kogovšek, Kaja Dolinar, David Avbelj, Ruben Armič, Neli Božič, Iza Marn in Tim Pleško (vsi OŠ Dobrova).

Iskrene čestitke vsem učencem!

 

Foto: Erik Bebar Seliškar

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi