Logo MojaObčina.si
JUTRI
34°C
20°C
PET.
34°C
20°C
Oceni objavo

Psihosocialna pomoč "Pomoč na vratih"

Tukaj smo, da vam pomagamo

 

Društvo Mozaik, društvo za socialno vključenost, so. p.. deluje na področju socialnega vključevanja, opolnomočenja in zaposlovanja ranljivih družbenih skupin ter  nudi pomoč ljudem v revščini in stiski. Delujemo na območju Pomurja, s sedežem v Murski Soboti.

 

V programu »Pomoč na vratih« - terensko delo s potencialnimi brezdomnimi osebami in zagovorništvo, strokovne delavke priskočijo na pomoč tam, kjer je le ta potrebna. Odzvali smo se že na hude stanovanjske razmere, pomagali pri pridobivanju sredstev za sanacijo objekta ali iskanju primernejšega bivalnega prostora, nudili podporo pri urejanju dokumentacije in svetovali o možnostih v kriznih, stresnih situacijah ter stiski.

 

V stresnih situacijah in stiski je nujno potreben pogovor z osebo, na katero se lahko obrnejo ter ob njej doživijo toplo roko razumevanja in podpore.  

 

Tudi v izrednih razmerah, ki smo jim priča v času razglašene epidemije, so naše strokovne delavke na voljo preko uveljavljenih poti. 

Pokličite nas na telefonski številki 070 336 663 in 070 673 759 ali pišite na elektronski naslov pomocnavratih@gmail.com.

 

Sonja Šavel,

strokovna delavka programa Pomoč na vratih

Lili Miloševič, predsednica društva 

Oglejte si tudi