Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

Vabljeni na HNY 2016 v Radioklub Cirkulane S59DDR

Spet bo zadnji ponedeljek v letu in sicer ponedeljek, 28.12.2015. Od 16. ure naprej se tradicionalno družimo v Radioklubu Cirkulane v Pohorju 25a.
Pač toliko, da se srečamo in poveselimo in naredimo črto za S59DDR uspešno leto 2015 in prvič preizkusimo prenovljene prostore mansarde S59DDR.  


Nove pridobitve - estrihi, keramika, ...

Končno je prišel trenutek, ko smo lahko pljunili v roke in se lotili dela. Poskušal bom povezati vse postopke kot so si sledili. Najprej smo seveda morali izprazniti zgornje prostore in kopalnico, ki smo jo uporabljali kot neke vrste priročno skladišče. Nato smo se lotili manjkajočih instalacij. Pri dokončanju vodovoda v zgornji kopalnici nam je spet priskočil na pomoč BrankoS50BM. Pri dokončanju elektrike in  polaganju stiropora in folije za estrihe pa smo smo bili aktivni Andrej-S58TA, Jernej-S59KM, Alojz-S54LRC, Franček -S52MJ, Boštjan-S58MW, DančiS53DP, Alojz-S52PO in Toni-S57MAK. Še posebej bi se zahvalil našima članoma, ki sta v celoti prevzela izdelavo estrihov, to sta Sandi Njivar  in Štefan-S53SN. Material za estrihe je doniral član Radiokluba Cirkulane Darko Rakuš. In tako smo estrihe pripeljali do konca in čakali, da se čim prej posušijo, da bi lahko nadaljevali z ometi kopalnice pri čemer sta nam na pomoč priskočila Darko Rakuša S59DD in Igor Malec S59NI.  V klubu imamo prijatelja, ki nam velikokrat priskoči na pomoč, ko le to najbolj potrebujemo, zato ga spoštujemo in cenimo. To je Mladen Gregurec, ki je doniral vse talne keramične ploščice. Spoznali pa smo tudi Frančeka Goloba, ki nam je zastonj položil vse keramične ploščice ter ob tem doniral še lepilo. Keramične ploščice za stene v kopalnici smo kupili sami. Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, da na vseh teh delovnih akcijah nismo bili lačni, za kar je poskrbela nepogrešljiva gospodarica Lizika-S58OE.  Na koncu tega lahko sklenem, da ob takem delu spoznaš ljudi, ki v srcu čutijo dobrodelnost, skrb ter čut po pomoči do sočloveka. Za vse velja veliki HVALA.

Predsednik Radiokluba Cirkulane
Toni Štumberger  - S57MAK

Nova številka HamCajtnig je dosegljiva tukaj.

Oglejte si tudi