Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
32°C
15°C
Oceni objavo

Mlade nogometašice ŽNK Savinja ponos Celja in okolice

V Celju za razvoj mlajših nogometašic že peto (5) leto skrbi Ženski nogometni klub Savinja Celje , ki neprekinjeno tekmuje v Medobčinski nogometni zvezi Celje, kot edina dekliška ekipa.

Po uspešno zaključeni poletni ligi MNZ Celje, v zimskem času nogometašice tekmujejo v zimski ligi U 9 v telovadnici in ekipa U 11 v zimski ligi na zunanjem igrišču z umetno travo v Laškem. 
Obe naši dekliški ekipi uspešno tekmujeta z dečki in nabirajo izkušnje pod strokovnim vodstvom izkušenega nogometaša in trenerja Demirja Đaferovića iz Celja,

V zimskem času nogometašice vadijo v veliki telovadnici OŠ Hudinja v Celju, ter v poletnem času v Trnovljah pri Celju na velikem travnatem igrišču Ob Hudinji 15, kjer celjske nogometašice igrajo tudi svoje domače tekme Medobčinske nogometne zveze Celje.

Pred dnevi so nogometašice ŽNK Savinja Celje v Podčetrtku odigrale svojo zadnjo tekmo v letu 2022, proti dečkom NK IMENO:

Ekipo so zastopale naslednje nogometašice na fotografiji:   

čepijo: Nermina Husić, Lejla Ibrahimović, Ana Đumić, Leandra Bajrami, Ajda Sajovic.

stojijo: Sumeja Tućić. Viktoria Budimir, Tina Deželak, Sumeja Rexhepi, Ajna Jupić in Enja Šolinc.

Zaradi bolezni so bile odsotne: Marija Babič, Eva Ogrizek in Maša Samec

V zimskem času (torek in četrtek) treningi dekliškega nogometa potekajo v veliki telovadnici OŠ Hudinja v Celju .
Vse (nove) zainteresirane deklice v starosti od 7 do 12 let vabljene v torek 3. januarja ob 19.00 uri in četrtek ob 17.45 v telovadnico OŠ Hudinja da se pridružite treningu , ter v soboto 8.januarja na velikem nogometnem turnirju, kjer se bodo nogometašice ŽNK Savinja Celje pomerile proti dečkom NK Mons Claudius, NK Rogaška, NK Šentjur, NK Šmarje pri Jelšah in NK Imeno.

Dodane informacije lahko prejmete na facebook strani ŽNK Savinja Celje ali telefonski številki 041 846 570 (Marjan) oz., na e-pošti:  info@znksavinja.si  

Oglejte si tudi