Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
32°C
15°C
Oceni objavo

Objavljen je Javni razpis za financiranje promocije Mestne občine Celje skozi šport

Celje, 23. avgust 2024 – Danes smo v Uradnem listu RS in na spletni strani Mestne občine Celje objavili Javni razpis za financiranje promocije Mestne občine Celje skozi šport v letu 2024. Razpisna sredstva so namenjena udeležbi športnih društev na športnih prireditvah doma in v tujini na najvišjem nivoju, stroškom promocije, nabavi opreme ipd.

Predmet javnega razpisa je financiranje promocije Mestne občine Celje skozi šport v letu 2024 z namenom večje prepoznavnosti na državni oziroma mednarodni ravni. Predlagatelji morajo oddati vloge po pošti kot priporočeno pošiljko, in sicer najkasneje do vključno 6. 9. 2024. 

Razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani MOC pod rubriko Javna naročila, razpisi, zbiranje ponudb po evidenčnem postopku in javni natečaji za delovna mesta: http://moc.celje.si/javni-razpisi
Okvirna višina sredstev, ki jih namenjamo financiranju promocije Mestne občine Celje skozi šport, znaša največ do 150.000 EUR, od tega 80.000 EUR za ekipne športe in 70.000 EUR za individualne športe. Dodeljena sredstva za leto 2024 morajo biti porabljena do 31. decembra 2024.

Vir: moc.celje.si

Komentarji

Prosimo, da pri komentiranju upoštevate pravila za objavo komentarjev.
Ta prispevek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Oglejte si tudi