Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
32°C
16°C
Oceni objavo

Vrtni žar na drva

Vrtni žar na drva nudi nov slog preživljanja prostega časa s svojimi najdražjimi

Vrtni žar na drva je popolna izbira za vse, ki želijo na prostem pripravljati zdravo hrano. Prinašajo edinstveno aromo in okus jedem, ki jo je težko doseči z drugimi vrstami žarov. Drva zakurjena v sredini žara omogočajo pravilno razporeditev temperature po plošči, na kateri se peče. Tako pripravljena hrana nima okusa po dimu. Vrtni žar je idealen za pečenje mesa, rib, in zelenjave.

Prednosti vrtnih žarov na drva
Pristen okus: Pečenje na plošči, katero ogrevajo drva daje jedem poseben okus, ki ga druge vrste goriva ne morejo zagotoviti.
Estetika: Vrtni žari na drva so oblikovani v rustikalnem slogu, kar prispeva k estetskemu videzu vrta.
Ekološko: Les je obnovljiv vir energije in pri pravilni uporabi manj onesnažuje okolje kot nekatere druge vrste goriva.
Nadgradnja: vrtni žar lahko nadgradite z dodatno rešetko na kateri lahko kuhate, s stekleno ploščo, z brazilskimi sabljami in s pokrovom za zaščito pred vremenskimi vplivi


Izbira pravega žara

Pri izbiri vrtnega žara na drva je pomembno upoštevati velikost in podlago na kateri stoji. Vrtni žari so izdelani brez škodljivih lakiranih elementov. Izdelani so iz jekla, odpornega na atmosferske vplive, ki zagotavljajo trajnost in enakomerno porazdelitev toplote.

Varnost in vzdrževanje

Pomembno je, da žar uporabljate na varnem mestu, stran od vnetljivih materialov. Redno čiščenje in vzdrževanje žara zagotavljata dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje. Odstranjevanje pepela in čiščenje plošče sta ključna koraka pri vzdrževanju.

Vrtni žari na drva so več kot le pripomoček za pečenje in kuhanje; so središče druženja in ustvarjanja spominov. Prinašajo toplino in avtentičnost v vsak vrtni prostor, hkrati pa omogočajo pripravo okusnih in raznolikih jedi.

Za več informacij in široko ponudbo vrhunskih vrtnih žarov na drva obiščite Megamik pečarstvo



Oglejte si tudi