Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
17°C
JUTRI
25°C
18°C
Oceni objavo

»TOUR OF SLOVENIA 2024 - 2. ETAPA«

Kolesarska dirka "Tour of Slovenia" je največji kolesarski dogodek pri nas, ki ga iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev. Gre za vrhunski športni dogodek, kateri se je iz leta v leto nenehno razvijal v organizacijskem in tekmovalnem smislu in kateri vsako leto na slovenske ceste pritegne najbolj zveneča imena svetovnega kolesarstva.

Skozi občino Braslovče bodo najboljši svetovni kolesarji pripeljali v 2. etapi, in sicer v četrtek, 13. junija, ob 10.53  uri.

Kolesarje bomo lahko spremljali na poti skozi našo občino, in sicer bodo po časovnici dirke najhitrejši na naslednjih lokacijah:

okoli 10.53 Šentrupert,

 okoli 11.01 Braslovče - trg,

 okoli 11.02 Male Braslovče, krožišče,        

 okoli 11.06 Letuš, krožišče.

Na spletni strani dirke https://tourofslovenia.si/sl/etapa/2 si lahko ogledate njeno časovnico, višinski profil in kratek video, ki predstavi 180,7 km dolgo traso.

Vljudno vabimo vse, da si kolesarsko dirko ob trasi ogledate, saj gre za redko priložnost, da si vrhunski športni dogodek ogledamo v živo v našem domačem kraju in da skupaj z navijanjem spodbudimo odlične slovenske kolesarje.

V času kolesarske dirke, vas vljudno prosimo za strpnost in potrpežljivost na cestah, saj so predvidene popolne zapore zgoraj omenjene trase, predvidoma eno uro pred prihodom kolesarjev in na upoštevanje navodil organizatorjev dirke, da ne bi kakorkoli ovirali tekmovalcev dirke.

Prijazno vabljeni!

Oglejte si tudi