Logo MojaObčina.si
DANES
36°C
18°C
JUTRI
34°C
19°C
Oceni objavo

TRADICIONALNI NOGOMETNI TURNIR NA BOVŠKI DAN

V soboto, 6. 7., se je na nogometnem igrišču odvil tradicionalni nogometni turnir s spremljajočimi aktivnostmi. Letos so se med seboj pomerile štiri ekipe, in sicer ekipe Občin Bovec, Kobarid, Vipava in Ljubljana. V organizaciji Občine Bovec dogodek že nekaj zadnjih let pod vodstvom Ada Omeroviča izvede Turistično društvo Bovec, ki je poskrbelo tudi za pogostitev, letos pa so se jim pridružili tudi člani Tekaškega društva Bovec, ki so za udeležene ekipe pripravili še tekmovanje na vadbenem poligonu. Ves popoldne so se na napihljivem igralu lahko zabavali tudi najmlajši, pod večer so se mladi pomerili tudi v odbojki na mivki. Osrednji dogodek pa je bil vendarle turnir v nogometu, v katerem so se pomerile vse štiri ekipe na način, da sta po prvih dveh odigranih tekmah poraženca odigrala tekmo za tretje in četrto mesto, nato pa je sledil še veliki finale za drugo in prvo mesto. Ves čas so med drugimi gledalci za ekipo Bovca pridno navijali tudi prijatelji iz Prijedora.

Pod večer je pokale podelil župan Občine Bovec Valter Mlekuž, začel pa je s četrtim mestom. To je letos zasedla ekipa Kobarida, tretje mesto ekipa Vipave, drugo mesto ekipa Ljubljane, na prvem mestu pa je letos slavila ekipa Občine Bovec.

Na vadbenem poligonu so bili rezultati nekoliko drugačni, in sicer je četrto mesto osvojila ekipa Vipave, tretje Ljubljane, drugo Bovec in prvo mesto Kobarid.  

Vse je pozdravil župan Občine Bovec Valter Mlekuž in se jim prisrčno zahvalil za udeležbo:

»Najprej se moram zahvaliti navijačem iz Prijedora, saj sem sam samo zaradi njihove spodbude igral tako dobro. Srčno upam, da se bomo v tako dobrem vzdušju srečevali tudi v prihodnjih letih, morda ne samo v Bovcu, ampak tudi v drugih Občinah. Kaj je lepšega od prijateljskega druženja. Vedno ponavljam, da danes ni bogat tisti z veliko denarja, temveč tisti, ki ima dobre prijatelje. In mi to srečo imamo. Ob koncu pa se iskreno zahvaljujem vsem, ki so pripravili in izvedli ta dogodek, posebej pa se moram vendarle zahvaliti Turističnemu društvu Bovec, ki skorajda neopazno, a tako kakovostno poskrbi tako za izvedbo kot tudi za vse nas. Hvala še enkrat vsem in nasvidenje prihodnje leto!«

Komentarji (2)

Prosimo, da pri komentiranju upoštevate pravila za objavo komentarjev.

Avtor Mojaobčina.Si 11. 07. 2024

Super, zelo lepo organiziran dogodek!

Urednik Mo 11. 07. 2024

Res je lepo videti tako povezano lokalno skupnost. Bravo organizatorjem.

Oglejte si tudi