Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
15°C
JUTRI
32°C
15°C
Oceni objavo

Dogajanje v Glasbenem centru DO RE MI

V Glasbenem centru DO RE MI se je leto 2024 začelo aktivno in v pričakovanju potovanja Mladinskega pihalnega orkestra DO RE MI v Francijo. V mesecu januarju smo pripravili dva javna nastopa v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled. Ob koncu meseca so si učenci ogledali posnetek Prazničnega koncerta in doživeli lasten koncert kot poslušalci. V mesecu februarju, pred počitnicami, so se člani Mladinskega pihalnega orkestra Bled odpravili na glasbeno izmenjavo v Francijo, o kateri smo poročali v članku "Mladinski pihalni orkester Bled na izmenjavi v Franciji".

Glasbeni center DO RE MI


Udeležence je v Seclinu pričakala dobrodošlica v slovenščini.

Ta mesec je bil na sporedu tudi pustni javni nastop, na katerem so nam tokrat kraljične, klovni, policaji, vitezi in drugi pripravili hudomušen, a lep glasbeni večer.

Otroški pevski zbor in nekateri najmlajši inštrumentalisti so ob koncu meseca pripravili nastop za otroke iz Vrtca Bled. Otroke Vrtca Bled je obiskala Tuba Katka, ki je s svojo pravljico, s svojim zvokom in z mladimi glasbeniki spremljevalci navdušila otroke. Tubo Katko je odigral učitelj Luka Zapušek, pravljico je zapisala Nuša Piber, pevski zbor je vodil Primož Kerštanj, za klavirsko spremljavo je poskrbel Franco E. Paez.

Prvo marčevsko soboto je Vokalna skupina DO RE MI nastopila na Območni reviji odraslih pevskih zborov v Radovljici in s svojim nastopom navdušila tudi strokovno spremljevalko, gospo Andrejo Martinjak.

V Glasbenem centru DO RE MI se aktivno pripravljamo na mednarodni posvet SKRIVNI SVET AVTIZMA, ki ga v četrtek, 11. aprila 2024, od 8.30 do 16.00 pripravljamo v sejni dvorani Festivalne dvorane Bled. Več o posvetu si lahko preberete na spletni strani https://www.doremi.si/dogodki/.

Za DO RE MI

Špela Globočnik

 

Oglejte si tudi