Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
15°C
JUTRI
32°C
17°C
Oceni objavo

Podjetniške delavnice v sklopu projekta Podjetniška kavica

V sklopu projekta Podjetniška kavica, ki ga na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske izvajamo že vrsto leto, namenjeno posebno pozornost predvsem podjetniškemu usposabljanju ter spodbujanju podjetništva na območju zgornje Gorenjske. Z zagotavljanjem novih znanj in izkušenj udeležencem pomagamo do boljših položajev na trgu dela ter k uspešnejšemu poslovanju njihovih podjetij. V okviru organiziranih delavnic se dotikamo področja marketinga, prodaje, digitalizacije, računalniške pismenosti, promocije zdravja na delovnem mestu ter osebnostne rasti na poslovnem področju. Projekt sofinancirajo občina Bled, Bohinj, Gorje, Jesenice, Kranjska Gora, Radovljica in Žirovnica.

V letošnjem letu načrtujemo izvedbo 9 delavnic. S prvim sklopom bomo pričeli že v marcu.

V sredo, 9. marca, bomo ob 9. uri organizirali spletno delavnico z naslovom KAKO LAHKO VAŠ PRODUKT PRIVABI ŠE VEČ KUPCEV?. Podjetniki veliko svojega prodajnega potenciala izgubljajo, ko se pri ponudbah omejujejo le na fizične lastnosti svojega izdelka. Ne zavedajo se, da lahko ponudijo veliko več.Strokovnjakinja za graditev blagovnih znamk, ga. Simona Zajc, nam bo na delavnici predstavila postopek, kako iz produkta izvleči tisto najboljše, ki ga bo naredilo še zanimivejšega za potencialne kupce in s tem povečalo možnosti za prodajo.

V torek, 22. marca, se bomo Živo Kovačević, specialistko za pisanje marketinških besedil, posvetili pripravi vsebin, ki bodo pritegnile vaše stranke. Poseben poudarek bo predvsem na pripravi besedil za družbena omrežja in tem kako doseči, da boste opaženi in bodo ta opažanja pripomogla tudi k vaši prodaji. Spletna delavnica bo trajala od 12. do 15. ure.

V petek, 1. aprila, bomo ob 9. uri nadaljevali s spletno delavnico KAKO PRIPRAVITI PREZI PREDSTAVITEV?. V sodelovanju s podjetjem B2 bomo spoznavali spletno orodje PREZI, ki je namenjeno pripravi zanimivih in interaktivnih predstavitev. Spoznali bomo osnove navedenega okolja ter uporabo in urejanje temeljnih gradnikov (besedilo, slike, liki).

Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna, obvezne pa so predhodne prijave na elektronski naslov urska.luks@ragor.si.

Veselimo se vašega sodelovanja.

Urška Luks, Ragor

Oglejte si tudi